Az ajánlatkérő listája még nem tartalmaz termékeket!

 

GYÁRTÓK, MÁRKANEVEK

TERMÉKCSOPORTOK

CREATON

 
Rapido

A „RAPIDO“ egy tökéletes dupla vájatú hornyolt tetőcserépben egyesíti a tradíciót és a technikát, amely különösen nagy méretének köszönhetően rendkívül gazdaságosnak bizonyult. Magas fokú megbízhatóságán és figyelemreméltó szépségén kívül a „RAPIDO“ cserepekben megtalálható egy nagyon jó ár-teljesítmény-arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. Az eredmény egy pusztán kb. 8,1 db/m² cserép-igénnyel, valamint az átgondolt, a

 
 
HARMONIE NEU

A tradicionális „HARMONIE KLASSIK“ modell kiváló tulajdonságait innovációk révén továbbfejlesztették, így megszületett a rendkívül rugalmas klasszikus, a „HARMONIE NEU“, amely különleges előnyökkel rendelkezik: mérföldkőnek számít egyrészt a 25 mm-re növekedett fedőhossz-játék, a fedő főkorcolás, ahol nem tud lerakódni a szennyeződés, másrészt pedig a csúsztatások játéka, amely egy szép, illesztésmentes tetőképpel gyönyörködteti a szemlélő

 
 
GRATUS

A határozott vonalak és az enyhén felfutó élek jelentik a \"GRATUS\" kifejező erejét. A nagy tetőfelületeken mindezek egyedülállóan nyugodt és harmonikus megjelenést biztosítanak.
A „GRATUS“ egyszerre alkalmas a tradíció és a modern összekötésére. Az enyhe optika ennek a reformcserépnek összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz. Köszönhetően az átmenet nélküli enyhe éleinek élvezi a beépítés során a kivitelezők szeretetét.
Az eltolhatóság 36 mm, a

 
 
DOMINO

Egy valódi kerámia cserép egyedülálló előnyeinek a mai modern dizájn elképzeléseivel történő rendkívül jól sikerült párosítását alkottuk meg a „DOMINO“ cserepekkel. Maximális formális kifejezőerő, illetve a fölösleges stíluselemekről való teljes lemondás jellemzi a \"DOMINO\" markáns megjelenését. Ugyanakkor optimális működőképességről és gazdaságosságról tesz tanúbizonyságot - a tetőfedők és az építtetők számára egyeránt.

A „DOM

 
 
Profil-Hortobágy

A hornyolt hódfarkú tetőcserepek profilírozott, gépi gyártású cserepek, amelyeken különböző távolságonként hornyok találhatóak, szerkezetüket tekintve azonban a régi kézi vetésű téglákra emlékeztetnek és ezek tradicionális jellegét adják vissza az épületnek. A fény és az árnyék játéka eleganciát és tekintélyt kölcsönöz a tetőnek. Földszínű agyagmázukkal különösen harmonikusan illeszkednek a környező \"tetőtájba\".

 
 
 
1 2
 
 

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK

Saválló füstelvezető cső

 

Fenyő deszka 2,5cm x 12cm x 4m

 

EU jelű feszített födém betongerenda

 

OSB lap 8mm x 1250mm x 2500mm

 

Zsalukő 15-ös

 

Fenyő gerenda 10cm x 10cm x 4m

 

 
Napi látogatók száma: 91