Az ajánlatkérő listája még nem tartalmaz termékeket!

 

TERMÉKCSOPORTOK

GYÁRTÓK, MÁRKANEVEK

ZALAKERÁMIA

 
Zalakerámia Elegance

Az Elegance család csempéi fényes felületűek, meleg árnyalatúak. Modern dekorjai méltán teszi divatossá. Padlólapja PEI III és IV-es kopásállóságúak, fényes felületűek.

 
 
Zalakerámia Ibiza

Az Ibiza család lapjai a márványt idézik. Klasszikus stílus a jellemző erre a csempecsaládra, padlólapjai nem csak fürdőszobába, de a nappaliba is bátran tehetőek, kopásállósága PEI IV-es.

 
 
Zalakerámia Ildikó

Az Ildikó csempe család a modern, minimál lakások ízléses kiegészítője. Konyhai és fürdőszobai dekorral is rendelkezik, így azonos csempével burkolható a konyha és a fürdő, mely elegánssá teszi otthonunkat.

 
 
Zalakerámia Kendo

A Kendo termékcsalád pasztell színekkel megálmodott lapjai változatos dekorokkal egészülnek ki, mozaikos lapot is terveztek hozzá, mellyel igazán változatossá tehetjük a kész fürdőszobánkat. Padlólapjai PEI IV-es kopásállóságúak, matt felülettel, fagyálló.

 
 
Zalakerámia Provance

A Provance csempe és padlólap család rusztikus jellegű, a padló 3 színben választható, a csempe gazdag dekorkínálattal rendelkezik. Méltán népszerű burkolat, mely igen kedvelt a Vásárlóink körében is.

 
 
 
1 2
 
 

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK

Saválló füstelvezető cső

 

Fenyő deszka 2,5cm x 12cm x 4m

 

EU jelű feszített födém betongerenda

 

OSB lap 8mm x 1250mm x 2500mm

 

Zsalukő 15-ös

 

Fenyő gerenda 10cm x 10cm x 4m

 

 
Napi látogatók száma: 89