Az ajánlatkérő listája még nem tartalmaz termékeket!

 

TERMÉKCSOPORTOK

GYÁRTÓK, MÁRKANEVEK

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Árajánlatot kérhet:


• írásban (e-mail-ben vagy faxon) illetve
• szóban (személyesen vagy telefonon keresztül).

Értékesítő kollégánk az Ön árajánlatát írásos formában készíti el és az Ön által kívánt módon (fax, e-mail) juttatja el Önhöz. Az írásos árajánlat már a szállítási, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.

Ha az ajánlat megérkezése után nem személyesen szeretne vásárolni bemutatótermünkben, akkor az ajánlatra e-mail-ben vagy fax-on válaszolva rendelheti meg az abban szereplő termékeket.

A megrendelése alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben vagy faxon juttatja el Önhöz.

A számla kiegyenlítésére Önnek többféle lehetősége van:
1. átutalhatja cégünk bankszámlaszámára
2. amennyiben inkább készpénzben fizetné be az összeget, de ezt nem a telephelyünkön kívánja megtenni, a számla ellenértékét befizetheti bármely K&H fiókban.
3. személyesen, cégünk telephelyén kiegyenlítheti a számla ellenértékét készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.
4. előzetes egyeztetés alapján, az építőanyag átvételekor a gépkocsivezető kollégáinknak fizethet.

A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre, illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön átveheti azt.

 

MIT KELL TUDNI A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRÓL?  

 
Tondach, Bramac, Mediterrán, Dunacenter termékek:
A felsorolt gyártók termékeit közvetlenül a gyárból szállítjuk (vagy gyári szállítással szállítatjuk) az építkezés helyszínére. A szállítással és rakodással kapcsolatos költségek tekintetében a mindenkor érvényes gyári árlista az irányadó. A termékek telepi akciója esetén a szállítási díjat az építkezés helyszínének és a vásárolt cserépmennyiség ismeretében egyedileg határozzuk meg.


Baumit, Weber-Terranova termékek szállítása:
Az Baumit kft termékeit (8 raklap feletti mennyiség esetén) az ország egész területén díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére.


Wienerberger-Porotherm és Leier téglatermékek szállítása:
Székesfehérvár és Balatonboglár 30km-es körzetében, Wienerberger-Porotherm, illetve a Leier termékeket (20 raklap feletti mennyiség esetén), külön díjjazás ellenében szállítjuk az építkezés helyszínére. A termékek telepi akciója esetén a szállítási díjat az építkezés helyszínének és a vásárolt téglamennyiség ismeretében határozzuk meg.

 

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK

Saválló füstelvezető cső

 

Fenyő deszka 2,5cm x 12cm x 4m

 

EU jelű feszített födém betongerenda

 

OSB lap 8mm x 1250mm x 2500mm

 

Zsalukő 15-ös

 

Fenyő gerenda 10cm x 10cm x 4m

 

 
Napi látogatók száma: 32